Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στα παιδιά που γλίτωσαν σαν από θαύμα την ζωή τους από το μοιραίο δυστύχημα καθώς και στους τραυματισμένους καθηγητές και τον ηρωικό τους Λυκειάρχη.

Οι άνθρωποι αυτοί είδαν τον χάρο με τα μάτια τους και ήταν οι αυτοί που αντίκρισαν με κομμένη την ανάσα την βιβλική καταστροφή που προκάλεσε η νταλίκα λαιμητόμος.

Ποτέ να μην βρεθεί άνθρωπος στην τραγική θέση τους.

Οι σκηνές αλλοφροσύνης πανικού και τρόμου που έζησαν θα κάνουν χρόνια να σβηστούν από την μνήμη τους, αν ποτέ σβηστούν.

Είχαν Άγιο, είχαν Άγγελο προστάτη θα πουν όλοι στην συνέχεια και πράγματι έτσι ήταν.

Στα χρόνια που θα έλθουν θα διηγούνται την φρικτή τους περιπέτεια, τον εφιάλτη που έζησαν και θα δοξάζουν τον Θεό για την σωτηρία τους.

Είναι αυτοί που ποτέ και με τίποτε δεν θα ξεχάσουν.

Είναι αυτοί που αιώνια θα θυμούνται τους φίλους και μαθητές που χάθηκαν για πάντα.

Τους ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη και ο Θεός και ο χρόνος να μετριάσει τον πόνο και την θλίψη τους για την τραγική απώλεια των φίλων και συμμαθητών τους. Και γρήγορη ανάρρωση!

Τραυματίες είναι οι: Εμμανουήλ Μαρκαντάρας Γ., Ανέτης Αντωνόπουλος, Αλέξανδρος Μυόγλου, Γεώργιος Καρίπογλου, Ζωή Τσάμη, Διονύσης Λιαπόπουλος, Ιωάννης Παπαδόπουλος, Ελένη Παπαδοπούλου, Ολυμπία Παπαδοπούλου, Ελευθερία Μπακάλη, Κων/να Παπαϊωάννου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Σοφία Λοβασά, Δημήτριος Καντζίκης, Καλλιόπη Ταγκαλίδου, Αρετή Πουλατσίδου, Κων/να Κούφα, Δημήτριος Λιακόπουλος, Σοφία Λιότσιου, Στέφανος Λιακόπουλος, Ανθή Ανάστου, Ιωάννα Πλωμαρίτου και Αριστοτέλης Τραγιανόπουλος, όλοι τους μαθητές. Ο οδηγός του λεωφορείου Κων/νος Μαυρομιχαλάκης 63 χρόνων, οι συνοδοί καθηγητές Δημήτρης Γκέκας, Αθανάσιος Αγγελίδης και κ. Τσόγκα, ο οδηγός της νταλίκας Δημήτριος Ντόλος 43 χρόνων, καθώς και τρεις εκ των επιβαινόντων στα δύο Ι.Χ., των οποίων τα ονόματα δεν έγιναν γνωστά.

 

Κεντρική ΣελίδαΜήνυμα ΔημάρχωνΜήνυμα Νομάρχη
Δημοσιεύσεις Η πολιτεία Ποιήματα - Επιστολές
Οι καθηγητές Οι συμμαθητέςΟι τραυματίες
Για τους γονείς ΕθελοντέςΑνάψτε ένα κερί
Δείτε τις ευχές Μία προσευχήΕκδηλώσεις
Επικοινωνία

Στείλτε ένα email σε φίλο σας για αυτήν την σελίδα


  News in English


Σχεδιασμός και Ανάπτυξη: Σάκης Πολύζος
Καλλιτεχνική επιμέλεια, κείμενα: Ιφιγένεια Καλφοπούλου