Σ.Ε.Α.Σ.Υ.Π.   
Σύλλογος    
Επανασύνδεσης    
Ελλήνων    
Υϊοθετημένων    

 Βοηθήστε τον Σ.Ε.Α.Σ.Υ.Π.ΣΧΕΤΙΚΑ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ Σ.Ε.Α.ΣΥ.Π


Είμαστε ένας σύλλογος αμοιβαίας συναίνεσης ενώσεων οικογενειών, με σκοπό να επανασυνδέσουμε υιοθετημένους με τους φυσικούς γονείς οι οποίοι ψάχνουν στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο και για να βοηθήσουμε και να πληροφορήσουμε τους φυσικούς γονείς και τους υιοθετημένους στην έρευνα τους έτσι ώστε να επανενωθούν με τους αγαπημένους τους.

Η αποστολή μας είναι να επανασυνδέσουμε τις οικογένειες που χωρίστηκαν εξ αιτίας της υιοθεσίας και που συμφωνούν αμοιβαία για να ενωθούν. Να παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τους Ελληνικούς νόμους και να σας κρατούμε ενήμερους για κάθε ενδεχόμενη αλλαγή. Όλα τα μέλη του Σ.Ε.Α.Σ.Υ.Π έχουν ελεύθερη πρόσβαση στην βάση δεδομένων και στα αρχεία μας τα οποία δημιουργήθηκαν από την συλλογή πληροφοριών και ντοκουμέντων από τα ίδια μας τα μέλη.

Η σελίδα αυτή δημιουργήθηκε με σκοπό την βοήθεια και την ανακούφιση για τους υιοθετημένους και τους φυσικούς γονείς τους οι οποίοι ψάχνουν στην Ελλάδα, στην Αμερική και αλλού, και για τον λόγο αυτό είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι. Η δημιουργία αυτής της σελίδας μας κόστισε μελέτη μηνών και τελικά την δημιουργήσαμε με σεβασμό και πολλές σκληρές προσπάθειες, απλά για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα. Είναι ένα σημείο αναφοράς για όλους τους υιοθετημένους στον κόσμο ενώνοντας τους με τις ρίζες τους και με την μητρική τους χώρα.

Σ.Ε.Α.Σ.Υ.Π.   Σύλλογος Επανασύνδεσης Ελλήνων ΥϊοθετημένωνΟ Σ.Ε.Α.Σ.Υ.Π είναι ένας σύλλογος των Ελλήνων υιοθετημένων ενηλίκων, ο οποίος βοηθάει εθελοντικά τον κάθε ένα που επιθυμεί να βρει τις βιολογικές του ρίζες. Ο Σ.Ε.Α.Σ.Υ.Π ιδρύθηκε, τελικά, σαν σύλλογος τον Δεκέμβριο του 1995 στην Θεσσαλονίκη της Ελλάδας. Είναι επίσημα αναγνωρισμένος και εξουσιοδοτημένος με απόφαση δικαστηρίου σαν σύλλογος ανθρωπιστικής δραστηριότητας. Από την ημέρα εκείνη έχουμε ενώσει 365 οικογένειες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και συνεχίζουμε.

Για τον λόγο αυτό αφιερώνουμε αυτήν την ιδιαίτερη Ελληνική σελίδα σε όλους τους υιοθετημένους Ελληνικής καταγωγής και σε όλες τις οικογένειες οι οποίες επηρεάζονται από τον θεσμό της, όπου και να βρίσκονται. Για όλους αυτούς τους ανθρώπους που ακόμα ψάχνουν για ένα χαμένο μέλος της οικογένειας τους, θα θέλαμε να ξέρεται ότι δεν είστε μόνοι. Στις σελίδες αυτές θα βρείτε ένα δικός σας σπίτι, κατανόηση, ανακούφιση, παρηγοριά, βοήθεια και τον σωστό τρόπο για να αρχίσετε τις έρευνες σας.

Είμαστε μια ομάδα επανασυνδεμένων Ελλήνων υιοθετημένων και μπορούμε να σας υποδείξουμε τον σωστό τρόπο για να ψάξετε. Από εδώ και εμπρός όλοι οι υιοθετημένοι Ελληνικής καταγωγής έχουν τον δικό τους χώρο για να μοιραστούν, να μάθουν, να ανακουφιστούν, να ενημερωθούν και να υποστηριχτούν ανεξαρτήτως του προβλήματος τους.

Σας καλώς ορίζουμε στην κοινότητα μας και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στις έρευνες σας. Αισθανθείτε άνετα στο να δείτε όλες τις σελίδες μας οι οποίες πιστεύουμε ότι είναι μια σπάνια προσφορά προς όλους τους ανθρώπους που ψάχνουν για την αλήθεια στις υιοθεσίες.

Σας ευχαριστούμε και μας επισκεφτήκατε.
Να θυμάστε ότι είμαστε και εμείς σαν εσάς και ότι κάποτε αντιμετωπίσαμε

ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑ.

Αρχή - Σχετικά - Ιστορία - Φιλοσοφία - Σκοπός - Έρευνα - Επιτυχημένες Ιστορίες
Ελληνικός Νόμος - Η Δίκη του 1964 - Database - Εγγραφή - Guestbook - Links - E-mail


Copyright 1999 S.E.A.S.Y.P.
English Version

Sponsored by Sakis Polizos

Photos Anne Geddes

Web Development